Verjaardag bedank teksten

Jij bent verrast met een prachtig feest voor je 60ste verjaardag. Misschien kreeg je wel een surpriseparty of zijn jullie met zijn allen naar een pretpark of dierentuin geweest voor een dag vol plezier voor de hele familie.

Of was het soms een heel gezellige barbecue? Wat je ook gedaan hebt tijdens het verjaardagsfeest, je waardering spreek je uiteraard uit door middel van een bedankje. Kies een mooie kaart uit en laat je inspireren door de bedank-tekstjes en gedichtjes om zo je bedankje nog persoonlijker te maken.

Een paar tips om 'dank u' te zeggen voor het verjaardagsfeestje, de aanwezigheid van de gasten en de geschenken:

Ik heb een heerlijke dag gehad met jullie tijdens mijn verjaardag. Dankzij jullie is het een echt groots feest geworden. Hartelijk dank voor alle lieve woorden en cadeaus. Ik ga er nog lang van nagenieten.

100% (2x)
evaluatie

Wat was het dagje uit/de barbecue/het feestje een geweldige dag! Bedankt voor alle cadeaus en kaarten. Dankzij jullie voelde ik mij helemaal jarig. We gaan met zijn allen nog heerlijk nagenieten van alle foto’s en dierbare herinneringen.

100% (2x)
evaluatie

Hartelijk bedankt voor je/uw aanwezigheid op mijn 60ste verjaardagsfeest. Het is een dag geworden om nooit te vergeten.

90% (2x)
evaluatie

Bedankt voor de bloemen, de kaarten en de cadeaus. Maar vooral bedankt voor je aanwezigheid op mijn verjaardagsfeest. Ik heb genoten van alle verrassingen en liefde.

88% (5x)
evaluatie

Namens [naam] wil ik u hartelijk bedanken voor uw aanwezigheid bij de 60ste verjaardag. Wij hebben met zijn allen zeer genoten en de jarige nog het allermeest. We hebben er dankzij u een zeer geslaagde dag van gemaakt.

75% (4x)
evaluatie

Bij deze wil ik je van harte bedanken voor een geweldige verjaardag. We hebben er met zijn allen weer heel veel prachtige herinneringen bij. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

30% (2x)
evaluatie