We helpen u om gasten uit te nodigen voor een verjaardagsfeest

Je opa, oma, oom, tante, vader of moeder zijn binnenkort jarig en bereikt de leeftijd van 60 jaar. Een leeftijd om zeker bij stil te staan. Geef een feest voor de jarige en maak het extra speciaal door er een themafeest van te maken.

Richt een leuk casino in, in je eigen huis of ‘bereid’ de jarige vast voor op het seniorenleven met een gezellige bingo, inclusief leuke prijzen. Een barbecue, dagje uit of ander feest vraagt natuurlijk om een originele uitnodiging. Hier vind je inspiratie voor teksten voor verschillende uitnodigingen, zodat je vrienden, familie en collega’s op gepaste wijze kan uitnodigen.

Teksten voor uitnodigingen voor uw 60e verjaardag:

[naam] wordt 60 jaar en dat gaan we groots vieren met een geweldig themafeest. We hebben een zaaltje gehuurd/de tuin versierd/een feestje in de dierentuin geboekt [vul hier je eigen locatie in] en we gaan er een mooi feest van maken. Tijdens de barbecue/het dagje uit/de gezellige avond [kies wat van toepassing is] maken we er een gezellige boel van met een hapje, drankje, fotomomentjes, een mooi lied en muziek. Deze dag zetten we de jarige echt in het zonnetje. We zien je graag op [datum] om [tijd] op [locatie], dan zorgen wij voor de feesthoedjes.

90% (2x)
evaluatie

Hierbij wil ik u van harte uitnodigen voor de 60ste verjaardag van [naam]. Wij vieren de verjaardag uitgebreid onder het genot van een hapje en een drankje op [datum] vanaf [tijd]. Het feest wordt gehouden op [locatie]. Tot dan.

90% (4x)
evaluatie

Wij nodigen u graag uit voor een feestje ter ere van de 60ste verjaardag van onze vader/opa/moeder/oma. Het feest vindt plaats op [datum] te [locatie]. U bent van harte welkom vanaf [tijd].

80% (1x)
evaluatie

Hieperdepiep Hoera! [naam] wordt 60 jaar! En dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren. Kom je op [datum] naar [locatie] vanaf een uurtje of [tijd], zodat we de jarige met zijn allen kunnen verrassen met een grote taart met uiteraard 60 kaarsjes.

80% (2x)
evaluatie

[naam] wordt 60 jaar! En dat laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. We hebben een groot feest gepland op [datum] te [locatie] waarbij we gezellig met zijn allen gaan [thema van het feest, bijvoorbeeld picknicken, een voetbaltoernooi houden, een dansje gaan wagen, een pretpark bezoeken, genieten van een barbecue et cetera, kies hiervoor iets wat de jarige graag zou willen doen]. We zien je graag op de [locatie] om [tijd]. En mondje dicht tegen de jarige, hij/zij weet nog nergens van!

73.3% (3x)
evaluatie

Hiep Hiep Hoera: [naam/opa/oma/papa/mama] wordt 60 jaar! En dat vieren we met een groots verjaardagsfeest. We vieren het feest op [datum] te [locatie], vanaf [tijd]. Wij verzorgen de hapjes en drankjes.

40% (2x)
evaluatie