Traditionele wensen voor iemands 60e verjaardag

In deze categorie kunt u terecht voor formele, traditionele zestigste verjaardagswensen, voor mensen waarmee je wel enig contact hebt, maar niet per se op een persoonlijk niveau. Deze wensen voldoen aan alle vereisten voor een goede zestigste verjaardagswens. Het verschil met andere categorieën is dat deze wensen niet te emotioneel, nostalgisch of gevoelig zijn.

Deze wensen zijn bruikbaar voor verre bekenden, vage kennissen of buren, die u toch graag een gelukkige zestigste verjaardag wilt wensen. Door middel van een wens laat u de betreffende mensen weten dat u wel degelijk aan ze denkt en ze een prettige verjaardag wenst, zonder dat het te persoonlijk wordt.

Leuke tips voor originele felicitaties voor iemands 60e verjaardag :

Hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag. Ik hoop dat u een geslaagde dag zal hebben met uw familie. Dat het maar een mooi feest mag worden.

100% (1x)
evaluatie

Gelukkige 60ste verjaardag! Ik hoop dat deze belangrijke dag je veel moois brengt. En dat de volgende jaren nog mooier mogen zijn. Geniet ervan!

93.3% (3x)
evaluatie

Gelukkige 60ste verjaardag! Ik wens je een dag vol pret, cadeaus en mooie momenten. Geniet ervan met je vrienden en familie.

80% (1x)
evaluatie

Vandaag is het jouw dag! Laat je maar eens flink verwennen door al je geliefden. Dat je toekomst gevuld mag zijn met veel liefde en geluk. Veel plezier, en een hele fijne 60ste verjaardag!

66.7% (3x)
evaluatie

Van harte gefeliciteerd met je 60ste verjaardag. Nog een paar jaar en je mag heerlijk van je pensioen gaan genieten. Ik wens je veel plezier op deze dag.

33.3% (3x)
evaluatie

Op deze mooie dag blaas je 60 kaarsjes uit, en de toekomst lacht je toe! Ik wens je alvast nog veel mooie momenten toe met je vrienden en familie. Gelukkige verjaardag!

evaluatie

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik wens je een prachtige dag toe met veel taart en cadeautjes.

evaluatie

Hieperderpiep Hoera! Je bent 60 jaar vandaag. Daar nemen we er eentje op. Of twee. Op je gezondheid!

evaluatie

Hartelijk gefeliciteerd. Ik wens u en de uwen een heel fijne dag toe met veel cadeaus en plezier. En uiteraard een lekkere verjaardagstaart.

evaluatie

Gefeliciteerd met uw 60ste verjaardag. Ik hoop dat u een heel mooie dag hebt met uw vrouw/man, familie, vrienden, kinderen en kleinkinderen.

evaluatie