Gelukwensen voor de 60e verjaardag van uw partner, ouders en beste vriend

In deze categorie kunt u terecht voor een toepasselijke verjaardagswens voor uw partner, ouders of beste vrienden. De wensen zijn mooi, aardig, emotioneel, nostalgisch, persoonlijk en perfect voor wanneer u iemand iets heel speciaals wilt wensen. In een wens uit deze categorie kunt u bijvoorbeeld uw bijzondere relatie met deze persoon proberen te vervatten, door hem of haar te vertellen wat hij of zij betekent voor jou, of welke positieve invloed deze persoon heeft of heeft gehad op jouw leven.

De wensen kunnen daarnaast ook een bedankje bevatten: voor ouders als dank voor hun liefde en zorgzaamheid, voor vrienden als dank voor hun vriendschap, hulp of humor, of voor uw partner als dank voor zijn of haar onvoorwaardelijke liefde en trouw.

Dit zijn de meest persoonlijke zestigste verjaardagswensen die deze website te bieden heeft. Enkel voor de meest bijzondere personen kiest u dan ook een wens uit deze categorie.

Tips voor gelukswensen voor uw liefste:
voor partner

Ik ben heel gelukkig dat ik jou reeds al deze tijd in mijn leven heb. Ik wil nog vele jaren samen kunnen lachen en verhalen vertellen. En dat we er vandaag een bijzondere dag van maken. Gelukkige verjaardag!

96.7% (6x)
evaluatie
voor ouders

Liefste mama/papa, vandaag zetten we je extra in de bloemetjes. Je bent er al die jaren voor ons geweest. Vandaag is het onze beurt om je eens te verwennen. We maken er samen een mooie dag van. Gelukkige 60ste verjaardag!

90% (2x)
evaluatie
voor een goede vriend

Heel hartelijk gefeliciteerd met je 60ste verjaardag. We gaan er een geweldige dag van maken. We hebben al heel wat meegemaakt saampjes en dat gaan we de komende jaren ook zeker volhouden. Dikke knuffel, …

88.9% (9x)
evaluatie
voor partner

Deze 60ste verjaardag is een bijzondere dag voor jou. Maar ook voor mij is het een dag om stil te staan bij onze vriendschap en er extra van te genieten. Veel liefs!

86.7% (3x)
evaluatie
voor een goede vriend

Een jaartje ouder, een jaartje wijzer, een jaartje grijzer. Als de kaarsjes op de taart duurder zijn dan de kaart, weet je dat je echt oud bent ;). Gelukkige verjaardag!

86.7% (6x)
evaluatie
voor een partner

Lieve [naam/koosnaam],
Een verjaardag is een mooi moment om even stil te staan bij alle jaren die achter je liggen. Maar een nog beter moment om te kijken naar alle jaren die je voor je hebt. Vandaag vieren we je 60ste verjaardag en dus 60 jaar vol liefde, geluk en gezondheid die we nog vele jaren gaan voortzetten. Ik hou van je.

86.7% (6x)
evaluatie
voor partner

Al vele jaren delen we lief en leed. Je bent er steeds voor me geweest. Vandaag wil ik er een bijzondere verjaardag van maken om te tonen hoe graag ik je zie. Veel liefs!

86% (10x)
evaluatie
voor een partner

Lieve [naam/koosnaam], we gaan genieten van je prachtige nieuwe mijlpaal. We hebben samen al heel veel mooie momenten meegemaakt en ik kan mij niet bedenken dat er iemand anders is waarmee ik de toekomst zo rooskleurig in kan zien. We gaan een mooie tijd tegemoet schat.

85% (4x)
evaluatie
voor ouders

Lieve papa/mama, van harte gefeliciteerd met je 60ste verjaardag. Ik heb je veel grijze haren gegeven door de jaren heen, maar ze staan je wel heel erg goed. Ik ben blij dat wij zo een goede band hebben met elkaar. Geniet van je dag en laat je maar lekker verwennen.

85% (4x)
evaluatie
voor ouders

Liefste mama/papa, je bent niet alleen een ouder, maar ook een vriend. We zijn heel dankbaar om jou in ons leven te hebben. Dat willen we vandaag met jou vieren. Gelukkige 60ste verjaardag!

80% (1x)
evaluatie
voor een goede vriend

Hiep Hiep Hoera! Je bent jarig! En nog wel 60 jaar geworden ook. Je weet, 60 is maar een getalletje. Een mens is zo oud als hij zich voelt. En in jouw geval ben je gewoon nog altijd 18, maar dan met 42 jaar ervaring. Sterker nog, je ziet er geen dag ouder uit dan 59. Proost!

80% (14x)
evaluatie
voor een goede vriend

Je hebt gelukkig meer jaren dan rimpels. Een gelukkige 60ste verjaardag! Ik hoop voor jou dat er nog veel jaren bij mogen komen! (Maar rimpels niet, die heb je al genoeg :)).

60% (4x)
evaluatie

Wij hebben de laatste tijd veel meegemaakt ouwe reus/lieve schat, maar samen blijven we altijd sterk staan. Ik wens je met heel veel liefde je een heel fijne verjaardag toe. Op naar veel mooie jaren in goede gezondheid.

60% (1x)
evaluatie
voor een goede vriend

Gelukkige 60ste verjaardag! Hier is een tip om vandaag extra taart te kunnen eten: vertel de kinderen hoe oud je bent. Terwijl zij op hun vingers zo ver proberen te tellen, heb je alle tijd om de taart te eten.

57.5% (8x)
evaluatie
voor een partner

Lieve [naam/koosnaam],
Van harte gefeliciteerd met je 60ste verjaardag. Nog een paar jaartjes en dan gaan we genieten van ons pensioen. Tijd om nog meer van de wereld te zien en lekker te genieten van het goede leven, zoals we nu ook al doen. Veel liefs,…

50% (4x)
evaluatie
voor ouders

Van harte gefeliciteerd pap/mam met je 60ste verjaardag. Ik hoop dat er zoveel kaarsjes op je taart passen! We gaan er met zijn allen een heel mooie dag van maken. Op naar de volgende 60 jaar. Proost!

44% (5x)
evaluatie
voor ouders

Liefste mama/papa, op deze mooie dag nemen we samen de tijd om je verjaardag te vieren. Een dag vol cadeaus, verrassingen en liefde. Alvast een dikke knuffel van ons allemaal. Gelukkige 60ste verjaardag!

20% (1x)
evaluatie
voor ouders

Lieve pa/ma, vandaag ben je 60 jaar geworden. Nog even en je mag met pensioen om helemaal van het leven te kunnen genieten. Gelukkig ben je nog altijd even jong van geest en genieten de kleinkinderen ervan om met je naar de film/dierentuin/pretpark* te gaan om lekker gek te doen. Vandaag gaan we er een heel speciale dag van maken. Heel veel liefs/Lieve groetjes, …
[*vul hier de favoriete activiteiten in]

evaluatie