Felicitaties voor de 60e verjaardag van een vriend of vriendin

In deze categorie vindt u wensen voor vrienden en bekenden. Deze wensen variëren van lief tot erg grappig, want 60 jaar oud worden is een leuke gebeurtenis en daar mag best een grapje over gemaakt worden. Dat is vooral het geval wanneer het een vriend betreft met begrip van een dergelijk gevoel voor humor: deze zal hier dan hartelijk om kunnen lachen.

De wensen uit deze categorie kunnen daarnaast ook heel persoonlijk zijn, omdat het een wens kan betreffen voor een vriend waarmee u een goede band heeft. Een leuk geschreven kaart maakt de jarige aan het lachen, en die lach en een goed humeur is het beste cadeau voor een zestigste verjaardag!

Grappige felicitaties voor de 60e verjaardag van vrienden:

Van harte gefeliciteerd met je 60ste verjaardag. Op naar een mooie toekomst in goede gezondheid en met veel liefde, grijze haren en geluk.

94.5% (11x)
evaluatie

Onze vriendschap heeft al heel wat moeten doorstaan, maar ik durf te zeggen dat we er altijd sterker zijn uitgekomen. Na al die jaren staan we nog steeds voor elkaar klaar. Met deze kaart wil ik je dus niet alleen een gelukkige verjaardag wensen, maar je ook zeggen dat onze band voor het leven is! Een hele gelukkige 60ste verjaardag.

85.7% (7x)
evaluatie

Dit is een dag voor gelukswensen en cadeaus. Ik wens je veel liefde en vriendschap toe, en hoop dat we nog vele jaren mooie momenten kunnen delen. Een lach en een traan, het hoort bij onze vriendschap. Gelukkige verjaardag!

80% (5x)
evaluatie

Hiep Hiep Hoera. Je bent vandaag 60 jaar geworden. Wat een mooie leeftijd, zullen veel mensen zeggen. Maar het kan altijd mooier. Op naar de 70!

80% (6x)
evaluatie

Heel hartelijk gefeliciteerd. Dat vandaag maar een geweldig mooie dag mag worden met vrienden, familie en gezin. Op naar de volgende mijlpaal.

80% (1x)
evaluatie

Ik wil van deze dag gebruik maken om te vertellen hoeveel je voor me betekent. Na al die jaren zijn we nog steeds twee handen op één buik. Wij hebben dan ook genoeg aan één blik om elkaar te verstaan. Voor deze vriendschap wil ik er vandaag een speciale dag van maken. Een hele gelukkige verjaardag!

65% (4x)
evaluatie

Je bent jarig vandaag! Gefeliciteerd met je 60ste verjaardag. Laat de taart maar komen en je verwennen met cadeaus en drank.

56.7% (6x)
evaluatie

60 jaar loop jij al rond op deze aardbol, en al vele jaren maak je me gelukkig met onze vriendschap. Jij bent mijn beste vriend, en aan jou kan ik alles kwijt. Ik kijk er dan ook naar uit om er vandaag een mooie dag van te maken. Gelukkige verjaardag!

45% (4x)
evaluatie